جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

سنتکام: پهپادهای ایران، برتری هوایی کامل آمریکا را گرفته است

سنتکام: پهپادهای ایران، برتری هوایی کامل آمریکا را گرفته است فرمانده سازمان تروریستی سنتکام با اذعان به توان پهپادی جمهوری اسلامی ایران، گفت این امر باعث شده برتری هوایی آمریکا در منطقه غرب آسیا از بین برود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 21
کد خبر: ۸۴۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، «کنث فرانک مک‌کنزی» رئیس سازمان تروریستی ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا موسوم به «سنتکام» به قدرت هواپیماهای بدون سرنشین ایران اذعان کرد.

 

مک‌کنزی طی گزارشی مکتوب به کمیته خدمات مسلح مجلس نمایندگان آمریکا، گفت: «استفاده گسترده ایران از پهپادها در اندازه‌های کوچک و متوسط به‌منظور شناسایی و حمله، باعث شده که ما برای اولین بار از زمان جنگ کره، بدون برتری هوایی کامل عملیات کنیم».

 

به نوشته وبگاه «بلومبرگ» وی با هشدار درباره قدرت پهپادی ایران، توضیح داد: «تا زمانی که نتوانیم یک توان شبکه‌ای برای شناسایی و شکست دادن سامانه‌های هوایی بدون سرنشین ایجاد و [در منطقه] مستقر کنیم، برتری با مهاجم خواهد بود».

 

فرمانده نیروهای تروریست آمریکایی در غرب آسیا، با ادعای اینکه ایران تهدیدی روزانه برای نظامیان این کشور و متحدان آن در منطقه است، هشدار داد که برتری نظامی ایالات متحده در خاورمیانه رو به زوال است.

 

این اولین‌بار نیست که مک‌کنزی درباره توانمندی‌های دفاعی ایران ابراز نگرانی می‌کند. او پیش‌تر نیز با ترس از انتقام ایران از ترور بزدلانه و جنایتکارانه سردار سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران توسط آمریکا، گفته بود: «فکر می‌کنم هنوز این خطر وجود دارد که آنها به عنوان یک اقدام عملی چنین کاری را مد نظر داشته باشند». 

 

بر اساس این گزارش، وی درباره قدرت نظامی نیروهای مسلح و کمیته‌های مردمی یمن نیز گفت که آنها فقط از ماه ژانویه امسال (۲۰۲۱) تا کنون بیش از ۱۵۰ حمله هوایی با استفاده از موشک‌های بالستیک، موشک کروز و پهپاد علیه اهداف ائتلاف متجاوز سعودی انجام داده‌اند.

 

به نوشته بلومبرگ، مک‌کنزی در این گزارش، در پاسخ به نگرانی قانون‌گذاران آمریکایی درباره خطرات خروج نظامیان این کشور از افغانستان نیز گفت نیروهای ایالات متحده کاملا آماده‌اند از خود در برابر حملات طالبان دفاع کنند.

 

فرمانده سازمان تروریستی سنتکام البته با هشدار درباره اینکه هدف قرار دادن تروریست‌ها در افغانستان بعد از خارج شدن از این کشور بسیار دشوارتر خواهد بود، اظهار داشت که تمام نیروهای آمریکایی از جمله پیمانکاران نظامی طی چند ماه آینده از افغانستان خارج می‌شوند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار